Thursday, 25 April 2013

2ww-dpo14

hari ni dah hari ke 14 day past IUI..





dan hari ni jugak saya ABC..huhuhuhu..

masa g toilet pagi tadi kat opis tgk dlm urine ada darah and urine keruh..bila nak dekat zohor baru darah turun..

frust tetap frust..tp memang redha sebab dah ada instinct yg x best..

en nixa jgn sedih..bila kamu sedih, saya lagi sedih..jom kita usaha lagi ;(

nasib pd masa tu saya ditenangkan dgn kata2 semangat dari my BFF..thanks sis..really appreciate..walaupun my BFF bukan TTC, tapi saya kagum sbb dpt paham what i feel..

so my next plan is to proceed for the second IUI dan kali ni try utk tak lakukan kesilapan yg sama mcm 1st IUI..

nanti saya listkan apa yg saya dah gugel utk panduan kita yg TTC utk berjaya..

kalau dah cuba ikut guide org2 yg berjaya conceive, tapi kita masih tak berjaya, tu takde rezeki namanya..kunfayakun!

gambate utk diri sendiri n en nixa!!i love u..

semoga Allah makbulkan doa kita dan pandang usaha kita..aminnn (",)

9 comments:

  1. I feel you sis...sabar dan tabah ya..*hugs* Insha Allah ada rahmat yang tersembunyi di sebalik semua ujian ini..Pray for you for the best next IUI

    ReplyDelete
  2. Rasa sedih n frust is normal as we are human. Good thing that axa tak dwell on it. InshaAllah, Dia akan bantu kita melalui this journey. I doakan Axa n hubby terus tabah berusaha.

    ReplyDelete
  3. aamiin..chayok2x usaha lagi..tetap semangat ya.

    ReplyDelete
  4. aduh..so sad.. :( tp xpe..kita cuba lg axa...gagal sekali bukan bererti gagal selama-lamanya kan.. sy sokong axa go to the next step..insyallah.. kalau de rezeki mmg xkemana kan? amin.. :)

    ReplyDelete
  5. Xper 1st iuikan can try another pne,me haih dunnola what to do sebb 2nd iui..ivf hermmmm working susah nk berivf

    ReplyDelete
  6. Jangan bersedih & jangan putus asa..InshaaAllah rezeki itu pasti ada..lambat atau cepat saje..take care:)

    ReplyDelete
  7. chaiyok2!we're fighting (usaha bkn lwn :P) until conceived!then we can change our status to "we've got baby inside!" heheee :D

    ReplyDelete

LinkWithin